Izpolnite obrazec in se naročite na brezplačni fizioterapevtski pregled in posvet.

Po izpolnitvi spodnjega obrazca, vas bo naša fizioterapevtska poklicala po telefonu, da se dogovori z vami glede termina pregleda na domu.

Pogoji koriščenja kupona in postopek:

1.) Vi ali vaš znanec oz. znanka se morate naročiti preko zgornjega obrazca najkasneje do 7.4.2023 ter vpisati številko kupona, ki ste ga prejeli v Zdravo.si e-novicah. Naročite se lahko le tisti, ki živite v bližini Ptuja, Maribora, Slovenske Bistrice, Lenarta ali  Ormoža.

2.) Fizioterapevtka vas bo poklicala po telefonu, se pogovorila z vami o vaših bolečinah in zdravstvenih težavah. Presodila bo, ali jih je mogoče uspešno reševati s fizioterapevtskimi terapijami na domu. Če je odgovor pritrdilen, se bo z vami dogovorila za termin pregleda, v nasprotnem primeru pa vam da kak hiter zdravstveni nasvet.

3.) Fizioterapevtka pride k vam na dom. Vi ji pokažete kupon iz tega maila, opišete zdravstveno težavo in ji predložite zdravniške morebitne izvide. Opravila bo fizioterapevtski pregled. Nato vam bo strokovno svetovala, kakšen bi bil postopek za optimalen potek  zdravljenja in rehabilitacije. Cilj je, da se vaše zdravstveno stanje čim prej izboljša in bolečine izginejo.

FIZIOGIB IZVAJA LE SAMOPLAČNIŠKO FIZIOTERAPIJO IN NE NA KONCESIJO. Z nami se izognete dolgim čakalnim vrstam.